Фото Галерии

167

Гипсокартон

Гипсокартон  е Строителен материал. Представлява панел от два листа хартия или картон между които има сърцевина от гипс Строителен материал с обща дебелина обикновено между 1 и 2 cm. Използва се за облицовка на стени, окачени тавани, преградни стени и декоративни елементи.

 kum galeriata

 

IMAG0091

За първи път технологията да се използва гипс и хартия за направата на строителен материал се използва в САЩ през далечната 1984 г.  Тогава за първи път американския предприемач Огюст Секет патентова материал , който представлява 5мм дебел лист съставен от 10листа хартия залепени помежду си с гипс .От там идва и името „гипсокартон“.

kum galeriata

IMG_20150508_145736

Шумоизолация - Акустика

С развитието на техниката съвременните електро-акустични системи стават все по-чувствителни и “гръмки” звукови нива в рамките на 110-120dB и повече в нощните заведения се считат за нормални и работни. Това налага сериозен и навременен подход към изграждането на шумоизолацията и акустичната обработка в помещенията.

kum galeriata

3

Аквапанел

Циментовата плоскост Аквапанел е правоъгълен лист, състоящ се от фин лек цимент в сърцевината си. С изключение на крайните си ръбове,  плоскостите са подсилени с фибростъкло. Надлъжните ръбове са армирани със стъклени влакна, които позволяват на платната да се огъват, без предварително намокряне, с радиус от 1 метър .

kum galeriata

IMG_20150428_120018

PVC - Облицовка (Сайдинг)

Облицовките Сайдинг придават преди всичко красива фасада на сградите с допълнитерна топлоизолация. Виниловият сайдинг е незапалим, нетоксичен, устойчив на атмосферни условия, траен и модерен строителен материал.
Сайдинга е практичен начин да завършите покритието на външната част на сградата за добър естетически ефект, постигнат на разумна цена. Външните облицовки са  траен, лек, нетоксичен и негорим материал, устойчив на гниене, ръжда и плесен
kum galeriata

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *